Archidat BouwKosten - bouwkosten
Javascript is uitgeschakeld

Bouwkosten Online

Betrouwbare richtprijzen
Alle partijen die betrokken zijn bij het initiatief, het ontwerp en de uitvoering van bouwplannen hebben behoefte aan goed toegankelijke en actuele bouwkostengegevens. De vraag is echter: ‘Waar vind je deze actuele bouwkostengegevens? En, hoe weet je of de gegevens voldoen aan de actuele regelgeving en verwerkingsvoorschriften?

Om hier een goede invulling aan te geven beschikt Archidat over een ervaren team van bouwkundig specialisten en ingenieurs. Dit team heeft uitgebreide bibliotheken met actuele bouwkostengegevens ontwikkeld die zijn toegesneden op de meest voorkomende gebouwtypes en werkzaamheden.

De Bouwkosten Online databases worden continu gevoed door de actuele kosteninformatie en expertise van honderden producenten en toeleveranciers. Door de unieke samenwerking tussen Archidat en deze producenten en leveranciers zijn wij in staat een compleet en zo breed mogelijk overzicht te verschaffen van actuele richtprijzen.

De door Archidat opgestelde bouwdelen worden doorlopend getoetst en vergeleken. Vervolgens worden deze door leveranciers beoordeeld op kwaliteit en volledigheid. Het bouwkostensysteem bevat prijzen en productinformatie van tienduizenden artikelen, arbeidsnormen, bouwdelen en kengetallen. Daarnaast monitoren wij de periodieke prijsontwikkelingen met de Archidat BouwindeX.

Gratis Bouwkosten Online (gratis voor alle bibliotheken)
Met een gratis account heeft u 24/7 toegang tot alle totaalprijzen in de Bouwkosten Online bibliotheken. U kunt deze onbeperkt raadplegen.

Heeft u binnen uw werkproces meer functionaliteit nodig dan kunt u het Bouwkosten Online aanschaffen.

Abonnement Bouwkosten Online (€250 per jaar, per bibliotheek)
Met een Bouwkosten Online abonnement krijgt u toegevoegde functionaliteit waaronder:
- Specificatie van de bouwkosten
- Aanpassen hoeveelheden
- Aanpassen uurlonen
- Opslaan van onderdelen
- Exporteren van onderdelen
- Afdrukken van selecties

Calculatiesoftware ArchiCalc (€325 per jaar, per bibliotheek)
Het calculatieprogramma ArchiCalc is ontwikkeld op basis van de Archidat Bouwkosten Online database. Binnen het softwareprogramma kan gebruik gemaakt worden van dezelfde bouwkosten gegevens als binnen Bouwkosten Online.
Daarnaast kunt u met het calculatieprogramma ArchiCalc eenvoudig een professionele offerte maken en afdrukken. Ideaal voor de vakman die niet uren achter de computer wil of kan zitten.

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
Sluit deze advertentie