Calculatietool voor kleine bouwbedrijven en zelfstandigen
Javascript is uitgeschakeld

Calculatietool voor kleine bouwbedrijven en zelfstandigen

Geplaatst: 23-10-2018
Calculatietool voor kleine bouwbedrijven en zelfstandigen

Op kleine bouwbedrijven en ZZP’ers rust een relatief zware administratieve last. U heeft immers geen eigen boekhouder in vaste dienst, zoals grotere bedrijven die wel hebben. Een goede tool voor calculaties en projectboekhouding maakt uw werk een stuk makkelijker. Probeer daarom dé calculatietool voor kleine bouwbedrijven en zelfstandigen – ArchiCalc – een maand lang gratis.

Voor de meeste zelfstandigen geldt dat boekhouding en de berekeningen die daarbij horen een van de minder geliefde zaken zijn uit het zelfstandigenbestaan. Dat geldt voor kleine bouwondernemers in het bijzonder. Want u dient niet alleen uw financiële administratie bij te houden, maar ook begrotingen te presenteren aan (potentiële) opdrachtgevers. In dit administratieve werk gaat veel tijd zitten. Grote kans ook, bovendien, dat dit niet uw favoriete werk is.

ArchiCalc is een tool die veel van dat werk uit handen neemt. U bespaart bovendien veel tijd, want het programma zelf is bewust eenvoudig in het gebruik. Dat komt omdat ArchiCalc speciaal gemaakt is voor zelfstandigen en kleine spelers in de bouwsector. Kortom: professionals die geen begrotingen maken voor miljoenenprojecten en ook geen draagkracht hebben voor de prijzige software die daarvoor nodig is.

Ideaal voor zelfstandigen
Voor wie er tijd genoeg in stopt en de hoge kosten geen struikelblok vindt, zijn traditionele complexe calculatietools natuurlijk prima te gebruiken. Dan betaalt u voor een programma waarmee ook complexe begrotingen van miljoenenprojecten mee gemaakt worden. Maar evengoed maakt u daarmee een begroting voor een kleine verbouwing of de plaatsing van een keuken in een woonhuis. Toch vormen grotere eenvoud en lagere kosten in deze context een win-win tandem. Waarom dan niet kiezen voor beide?

Wat u in huis haalt met ArchiCalc
Belangrijk om te weten is dat ArchiCalc niet alleen het raamwerk vormt voor uw begrotingen en calculaties. Behalve dat raamwerk biedt ArchiCalc echter geïntegreerde en actuele informatie over richtprijzen en kosten. De kosten van materialen, arbeid en overige benodigdheden worden dus voortdurend geüpdatet, op basis van de prijsinformatie van honderden aanbieders en producenten. ArchiCalc biedt een actueel overzicht van de kosten en uw volledige project.

Gaan we een stap verder dan neemt ArchiCalc een ander belangrijk administratief proces uit handen: het opstellen van offertes en facturen. Want na het opstellen een correcte begroting of calculatie is het opstellen van een offerte of factuur een logische volgende stap. Een die eveneens opgenomen is in ArchiCalc.

Wellicht dat het tot nu toe nog een beetje abstract klinkt: het mooie perspectief van een calculatietool. Om je een beter idee te geven van wat ArchiCalc inhoudt en doet, kun je deze demonstratie bekijken. In deze video krijg u direct een beeld bij ArchiCalc en de mogelijkheden. Zo ziet u direct hoe ArchiCalc past binnen uw werkzaamheden.

30 dagen gratis proberen
ArchiCalc gelijk gebruiken? De ArchiCalc calculatietool is berschikbaar vanaf €325,- per jaar. Of minder dan één euro per dag. Daarmee haal je tientallen tot meer dan honderd bespaarde uren per jaar er natuurlijk makkelijk uit. Voor het eerst wil uitproberen, is er de mogelijkheid om ArchiCalc 30 dagen gratis te testen. U heeft dan de beschikking over een volledig functionele versie van de tool, inclusief toegang tot actuele prijs- en kosteninformatie.

Kortom: U krijgt een volledig en correct beeld van de mogelijkheden, op basis waarvan u een geïnformeerd besluit neemt over de toegevoegde waarde van deze tool.

Probeer de calculatietool ArchiCalc nu gratis

Overig bouwkostennieuws

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie