Bouwkosten Online gratis te raadplegen
Javascript is uitgeschakeld

Bouwkosten Online gratis te raadplegen

Geplaatst: 16-10-2017
Bouwkosten Online gratis te raadplegen

VLIEGKAMP VALKENBURG - Archidat Bouwformatie heeft recentelijk de Bouwkosten Online kennisbank opengesteld voor iedereen met een gratis account. Afgelopen jaren was de database alleen met een betaald abonnement toegankelijk.

Reden voor de versoepeling van de toegang is dat de organisatie haar informatie breder wil verspreiden. "We merkten dat de drempel te groot werd voor kleinere bouw- en klusbedrijven. We willen dat iedereen in onze branche gebruik kan maken van onze waardevolle informatie." aldus directeur Max de Jong.

Iedereen die zich registreert voor een gratis account kan de bouwdeel (totaal)prijzen in de verschillende bibliotheken onbeperkt raadplegen. Abonnementhouders kunnen daarnaast onderbouwing van de bouwdelen raadplegen, aanpassen, afdrukken, exporteren naar Excel of eigen calculatiesoftware.

Archidat is al sinds de jaren '90 expert op het gebied van bouwkosten. Archidat biedt marktconforme kosteninformatie dankzij een nauwe band met leveranciers. "Samen met leveranciers bekijken wij wat een bouwkostendeel inhoudt, hoeveel materiaal er gebruikt wordt, maar ook hoeveel manuren er voor nodig zijn. Zo kunnen we een zeer nauwkeurige richtprijs geven voor zeer grote verscheidenheid aan onderdelen in het bouwproces."

De Bouwkosten Online database bestaat uit verschillende bibliotheken die zich richten op segmenten in de bouwbranche:

- Woningbouw
Gericht op seriematige nieuwbouw

- Utiliteitsbouw
Gericht op grootschalige nieuwbouw

- Renovatie
Gericht op verbeteren/ onderhouden van bestaande bouw

- Verbouw
Gericht op verbouw en kleinschalige nieuwbouw

Klik hier om een gratis account te registreren

Een abonnement voor volledige toegang is te bestellen via de webwinkel

Overig bouwkostennieuws

 

Onze partners

  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
Sluit deze advertentie