MH Poly en Jelmer starten ‘special team’ in Vinkeveen
Javascript is uitgeschakeld

MH Poly en Jelmer starten ‘special team’ in Vinkeveen

Geplaatst: 09-01-2014
MH Poly en Jelmer starten ‘special team’ in Vinkeveen

Advies- en ingenieursbureau MH Poly en Jelmer, talent engineer in de civiele techniek, zijn een vernieuwende samenwerking gestart. MH Poly heeft een dependance geopend bij Jelmer in Vinkeveen, waar ervaren ingenieurs van MH Poly samen met trainees van Jelmer aan bijzondere en innovatieve projecten werken. Met dit ‘special team’ vergroot MH Poly zijn flexibiliteit, kennis en aanwezigheid in de Randstad en kunnen Jelmer-trainees meteen ervaring opdoen met inspirerende projecten onder begeleiding van ervaren medewerkers. Het ‘special team’ werkt momenteel aan zijn eerste project, het ontwerpen van een hoge klimtoren voor New Challenge Outdoor & Events.

“Juist nu de civiele sector het zwaar heeft, bieden nieuwe samenwerkingsvormen kansen”, zegt Ester van Heuven, directeur Jelmer. “MH Poly zet sinds vier jaar Jelmer-trainees in op projecten en dat bevalt ons heel goed”, vult Bard Louis, directeur MH Poly aan. “Onze bedrijven passen goed bij elkaar qua grootte, ambitie en cultuur en zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten beter te bedienen. Daarom hebben we regelmatig contact over de ontwikkelingen in de civiele techniek en onze visies daarop.” MH Poly heeft behoefte aan meer flexibiliteit en aanwezigheid in de Randstad. Door bezuinigingen in de sector is het voor Jelmer een extra uitdaging om goede werkplekken te vinden voor de trainees. Van Heuven: “Zo kwamen we op het idee om nog intensiever te gaan samenwerken met een gecombineerd team in Vinkeveen.”

MH Poly is gevestigd in Bergen op Zoom en heeft ervaren dat het niet altijd makkelijk is om medewerkers te vinden. Met een dependance in Vinkeveen kan het bedrijf ook medewerkers uit de Randstad aantrekken en klanten in deze omgeving beter bedienen. Daarnaast biedt de nieuwe samenwerking met Jelmer MH Poly toegang tot een flexibele talentpool met een grote diversiteit aan kennisgebieden.

"Nieuwe trainees zijn nu flexibeler inzetbaar", zegt Ester van Heuven. Bovendien is voor Jelmer het grote voordeel van de samenwerking dat trainees die niet meteen aan de slag kunnen bij een langdurig project, toch aan het werk kunnen. “Doordat het hier om bijzondere projecten onder intensieve begeleiding gaat, verwachten we zelfs dat de trainees zich versneld kunnen ontwikkelen, wat het voor hen natuurlijk erg aantrekkelijk maakt.”

Overig bouwkostennieuws

 

Onze partners

  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
Sluit deze advertentie